Vælg tidspunkt først for at se den rigtige menu

Gæstemenu hver fredag og lørdag
- gå til dato og tidspunkt fra kl. 17:00 for at se menuen

Brunch
- gå til dato og tidspunkt fra kl. 8:30 for at se menuen

Kaptajnens favorit UGE 44
- kan afhentes fra kl. 17:
26. okt: Fyldt kyllingebryst med ristede kartofler og timianglace
27. okt: Svinekotelet i fad med tomater, løg og svampe dertil ris
28. okt: Stegt laks med risotto og linsesalat
29. okt: Chili con carne med ris, cremefraiche og hjemmebagt surdejsbrød
30. okt: Herregårdsbøf med ærter, pommes fritter og bearnaise
31. okt: Kalvetyksteg med ærter og ristet bacon, ristede kartofler og whiskysauce
1. nov: Spareribs med bagekartoffel, kryddersmør, grøns alat og hjemmebagt brød
Vælg tidspunkt

Afhentningsadresse: Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Brunch Voksen

2 slags pålæg med grønt • Brie med syltede nødder • Skæreost med peberfrugt • Hjemmelavet jordbærmarmelade • Lun leverpostej af Pilegårdsgrisen med ristede svampe og bacon • Røræg • Chorizo brunchpølser • Blåbærmuffins • Skyr med crunch • Hjemmelavede rundstykker, friskbagt rugbrød og smør

125
125,00 Bestil
Annuller

Brunch Barn

2 slags pålæg med grønt • Brie med syltede nødder • Skæreost med peberfrugt • Hjemmelavet jordbærmarmelade • Lun leverpostej af Pilegårdsgrisen med ristede svampe og bacon • Røræg • Chorizo brunchpølser • Blåbærmuffins • Skyr med crunch • Hjemmelavede rundstykker, friskbagt rugbrød og smør

62.5
62,50 Bestil
Annuller