Vælg tidspunkt først for at se den rigtige menu

Gæstemenu hver fredag og lørdag
- gå til dato og tidspunkt fra kl. 17:00 for at se menuen

Brunch
- gå til dato og tidspunkt fra kl. 8:30 for at se menuen

Kaptajnens favorit UGE 44
- kan afhentes fra kl. 17:
26. okt: Fyldt kyllingebryst med ristede kartofler og timianglace
27. okt: Svinekotelet i fad med tomater, løg og svampe dertil ris
28. okt: Stegt laks med risotto og linsesalat
29. okt: Chili con carne med ris, cremefraiche og hjemmebagt surdejsbrød
30. okt: Herregårdsbøf med ærter, pommes fritter og bearnaise
31. okt: Kalvetyksteg med ærter og ristet bacon, ristede kartofler og whiskysauce
1. nov: Spareribs med bagekartoffel, kryddersmør, grøns alat og hjemmebagt brød
Vælg tidspunkt

Afhentningsadresse: Nordmarksvej 3, 7190 Billund

Rugmelsstegt rødspætte

med ærter á la Francaise, grillet citron, nye kartofler og brunet smør

115
115,00 Bestil
Annuller

Wienerschnitzel af kalveinderlår

ærter, pommes sautées og skysauce

115
115,00 Bestil
Annuller

Oksefilet

med saltbagt selleri, grillet karotter, knust kartoffel og timian glace

115
115,00 Bestil
Annuller

Burger med hakkebøf

chili cheese tops, cheddar, bacon, salater, hjemmesyltede agurker, baconcreme, tomatrelish og kartoffelbåde med aioli

115
115,00 Bestil
Annuller

Spidskålssalat

med kylling fra Hopballe Mølle, æblevinaigrette, ristede kerner og æbler

115
115,00 Bestil
Annuller

Kaptajnens favorit (dagens ret)

Se menuen øverst på siden

85
85,00 Bestil
Annuller

Børnepizza

med skinke og ost hertil grøntsagssnacks

49
49,00 Bestil
Annuller

Kyllingelår

hvide kartofler og skysauce

49
49,00 Bestil
Annuller

Spaghetti med kødsauce

hertil grøntsagssnack

49
49,00 Bestil
Annuller